Over Paper Vibes

Paper Vibes zijn kaartjes ontworpen door Marie-Lise Van Wassenhove, ergens in de 30, zot van reizen, mensen ontmoeten, de geur van een bos na een storm, het zachte geluid van regen, fotografie, haar nichtje Féline en petekind César, en pizza met zeevruchten (zonder tonijn en met zwarte olijven).

Paper Vibes als creatieve uitlaatklep

Alle kaartjes op deze website zijn eigen ontwerp. In mijn dagelijkse leven ben ik vooral bezig met digitale marketing en webdesign, en dan is het ontwerpen en uitwerken van kaartjes een fijne creatieve uitlaatklep. Ik vind het fijn om te experimenteren met taal, kleur en lettertypes.

 

Als grote fan van Engelse literatuur (met een extra soft spot voor Jane Austen) zijn heel wat kaartjes op citaten uit boeken geïnspireerd. Woorden van bijna 200 jaar oud zijn vaak nog steeds erg actueel.

Paper Vibes als lokaal

Ik ben fan van lokaal; van kleine zelfstandigen en plaatselijke winkels die zich met advies en 1-op-1 klantenrelaties onderscheiden van de grotere, anonieme ketens.
Daarom heb ik er dan ook bewust voor gekozen om de kaartjes van Paper Vibes in deze warme omgeving verder te laten groeien. Wil je de kaartjes “in het echt” zien, kijk dan snel hier voor de verkooppunten.